Sevilla vergroot zorgen Spaanse laagvlieger Getafe

In Spanje heeft subtopper Sevilla in eigen huis laagvlieger Getafe verslagen (3-0). De thuisclub besliste vijf minuten na de onderbreking het treffen vroegtijdig.

Na ruim een half uur spelen had Federico Fazio de score geopend uit een corner. Zijn fraaie kopbal betekende een 1-0 voorsprong.

De tweede treffer van Valencia was ook van grote schoonheid. Manu controleerde vlak na rust in het vijandelijke zestienmetergebied een afvallende bal, dribbelde naar binnen en besloot met een perfect geplaatst schot. Frédéric Kanouté bepaalde in de slotminuut de eindstand op 3-0.

Die voorsprong bleef in de slotfase gehandhaafd waardoor Valencia naar de vijfde plaats stijgt. Getafe vertoeft nog steeds in de onderste regionen en staat nog altijd maar drie punten los van hekkensluiter Real Zaragoza.