Sevilla trakteert Villarreal op teleurstelling in beker

Sevilla heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Copa del Rey. De middenmoter uit de Primera División trakteerde de huidige nummer drie van Spanje, Villarreal, in het terugduel op een 3-0 afstraffing.

Al na zeven minuten was Renato verantwoordelijk voor de openingstreffer. Hij gaf de bal op de doellijn het laatste zetje en tekende zo voor een vliegende start namens de thuisploeg.

In de eerste vijf minuten na de rust besliste Sevilla het bekerduel. Twee keer was een corner de aanleiding voor een doelpunt. Na 47 minuten kopte Frédéric Kanouté (foto) hard raak. Twee minuten later volgde zijn collega Alexis het goede voorbeeld: 3-0. Meer doelpunten vielen er niet meer.

De zege van Sevilla was voldoende om een plek bij de laatste vier af te dwingen. Het heenduel was in een spectaculair 3-3 gelijkspel geëindigd. Foto: VI Images