Sevilla heeft geen probleem met negen man Zaragoza

Sevilla heeft zich zonder problemen geplaatst voor de halve finale van het toernooi om de Copa del Rey (4-0). Real Zaragoza zag door twee rode kaarten de hoop op bekersucces vervliegen.

Sevilla heeft geen probleem met negen man Zaragoza

Dankzij de 0-0 vorige week in Zaragoza had Sevilla na de heenwedstrijd al de beste papieren. De perspectieven werden alleen maar beter toen Fernández na bijna een half uur voor het onreglementair afstoppen van de doorgebroken José Reyes een rode kaart kreeg.

Sevilla, dat begon met Hedwiges Maduro op de bank, drukte de numerieke meerderheid al voor rust uit in twee doelpunten. Álvaro Negredo (foto) en Ivan Rakitic zorgden voor een comfortabele voorsprong.

Na ruim een uur verdween het laatste restje hoop voor Zaragoza. Fran González werd het slachtoffer van een buiteling van Cicinho. Met zijn tweede gele kaart van de avond moest de middenvelder de kleedkamer opzoeken. Negredo velde daarna het vonnis vanaf elf meter: 3-0. Manu del Moral zorgde in de laatste minuut voor het slotakkoord.

In de halve finale staat Sevilla tegenover de winnaar van het tweeluik tussen Atlético Madrid en Real Betis. Het eerste duel eindigde in het voordeel van de Madrilenen (2-0). Morgen staat de return op het programma.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen