Sevilla dankt goede start aan Luis Fabiano

Sevilla gaat na de eerste speelronde aan de leiding in Groep G van de Champions League. De Spanjaarden wonnen thuis van Unirea Urziceni. VfB Stuttgart en Glasgow Rangers deelden de punten.

Sevilla dankt goede start aan Luis Fabiano

Sevilla-Unirea Urziceni 2-0Sevilla was veel te sterk voor de gasten uit Roemenië. De 2-0 zege was een magere afspiegeling van de verhoudingen. Luis Fabiano was de grote man bij de Spanjaarden. De Braziliaan zorgde met een schot van net buiten het strafschopgebied voor 1-0 en had ook een aandeel in de tweede treffer. Zijn kopbal werd vlak voor de doellijn nog van richting veranderd door Renato, die de goal op zijn naam kreeg.

VfB Stuttgart-Glasgow Rangers 1-1Stuttgart, met een van een blessure herstelde Khalid Boulahrouz op de bank, had na een helft spelen goede perspectieven op de winst. Pavel Pogrebnyak scoorde na terugleggen van Cacau. De Braziliaanse aangever had later nog een assist op zijn voet, maar verzuimde toen af te geven op Pogrebnyak. Glasgow Rangers kwam in de tweede helft sterk terug. Majid Bougherra zorgde in de 77ste minuut met een mooie knal voor 1-1. Namens de gasten raakte Steve Davis ook nog de buitenkant van de paal.

Bekijk hier al onze video's