Sevilla blijft in het spoor van Barça en Real

Sevilla moest in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuan tegen het van een waardeloze seizoenstart opkrabbelende Villarreal proberen in het spoor te blijven van Barcelona en Real Madrid. De thuisploeg won met 3-2.

Sevilla kreeg al na negen minuten het gewenste zetje. Luís Fabiano (foto) controleerde knap en schoot de 1-0 binnen. Binnen het half uur volleerde Robert Pires Villarreal echter alweer op gelijke hoogte.

Een kwartier na de hervatting bracht David Fuster via een rebound de bezoekers op voorsprong. Lang genieten was er echter niet bij. Twee minuten later tekende Fabiano namelijk op aangeven van Adriano Correia voor zijn tweede treffer.

Sevilla ging op zoek naar de overwinning en bracht kort na de gelijkmaker aanvaller Frédéric Kanouté binnen de lijnen. Dat bleek een goede zet. De Malinees schoot vier minuten na zijn entree zijn ploeg naar een overwinning.