Sevilla blijft hopen op CL-voetbal na zege op Mallorca

Sevilla heeft maandagavond drie belangrijke punten veroverd door een overwinning op Real Mallorca (3-1). De zege kwam in de tweede helft tot stand.

Waar in de eerste helft beide ploegen er niet in slaagden de ban te breken, lukte dit na de onderbreking wel. Door treffers van Álvaro Negredo, Manu en Jesús Navas liep Sevilla weg bij de bezoekers.

Tomer Hemed redde in de slotfase nog wel de eer, maar die treffer kwam te laat om het nog echt spannend te maken.

Door de overwinning is Sevilla achtste en doet het serieus mee om de Europa League-tickets. Bovendien gloort met acht wedstrijden te gaan ook nog deelname aan de Champions League van volgend seizoen. De achterstand op nummer drie Valencia is maar zes punten. Mallorca is dertiende. Foto: VI Images