Seuntjens verhuist na soap van zes weken alsnog naar VVV

Reacties

VVV-Venlo en Telstar hebben een schikking getroffen over Ralf Seuntjens. De spits speelt vanaf volgend seizoen voor de Jupiler League-club uit Venlo.

Seuntjens verhuist na soap van zes weken alsnog naar VVV

Seuntjens tekende voor drie jaar bij zijn nieuwe club, maar zijn komst had heel wat voeten in de aarde. Telstar wees zes weken geleden een bod op zijn topscorer al af, waarna Seuntjes dreigde met een arbitragezaak en niet meer voor de club uit Velsen wilde voetballen.

'Het is te danken aan de inspanningen van beide clubs dat wij een passende oplossing hebben gevonden', liet commercieel directeur Steef Hammerstein namens Telstar weten op de clubsite.

VVV-directeur Marco Bogers toonde zich eveneens opgelucht dat de soap ten einde is. 'Het was een lang proces, maar we waren vastberaden om Ralf te halen, hij was onze nummer één voor de spitspositie. Het is fijn dat we er samen met Telstar en de spits op een zeer professionele manier uit zijn gekomen.'

Seuntjens scoorde afgelopen seizoen zeventien keer voor Telstar, waarmee hij veruit het productiefste seizoen uit zijn carrière kende. In het verleden kwam hij ook uit voor RBC Roosendaal en FC Den Bosch. De 26-jarige Seuntjens is een broer van NAC-spits Mats Seuntjens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.