Servische jeugdinternational komt Jong PSV versterken

Reacties

Jong PSV krijgt er met Andrija Lukovic opnieuw een speler bij uit het voormalige Joegoslavië. De negentienjarige jeugdinternational van Servië heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract met de Eindhovenaren.

Servische jeugdinternational komt Jong PSV versterken

Lukovic komt over van FK Rad, waarvoor hij de afgelopen twee seizoenen al 35 wedstrijden speelde en vijf keer scoorde in de Servische SuperLiga. Bovendien veroverde hij een jaar geleden met Servië Onder-19 de Europese titel. Lukovic was in de eindstrijd tegen Frankrijk matchwinner. Omdat hij in zijn thuisland eerst nog de vergunningen in orde moet maken kan de middenvelder nog niet uitkomen voor PSV, dat tevens een optie voor twee extra jaren opnam in zijn verbintenis.

Trainer Darije Kalezic heeft met Aleksandar Boljevic  en Boris Cmiljanic al de beschikking over twee achttienjarige Montenegrijnen. Cmiljanic arriveerde net als Lukovic pas deze zomer in Eindhoven. Boljevic speelde sinds de winterstop al zestien duels voor Jong PSV en zat donderdagavond bij de wedstrijdselectie van trainer Phillip Cocu in het voorrondeduel van de Europa League met het Oostenrijkse Sankt Pölten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.