Serero keert terug in wedstrijdselectie Ajax

Reacties

Ajax kan zaterdag tijdens het thuisduel met FC Dordrecht weer beschikken over Thulani Serero. De 24-jarige middenvelder kampte langere tijd met een hamstringblessure.

Serero keert terug in wedstrijdselectie Ajax

Na de wedstrijd tegen FC Twente (1-1) speelden de klachten op bij Serero. De Zuid-Afrikaan speelde in Enschede als controlerende middenvelder, maar moest tien minuten voor tijd geblesseerd naar de kant.

De Boer kon daardoor de afgelopen weken geen beroep op hem doen, maar haalt hem voor het duel met FC Dordrecht van zaterdagavond weer bij de selectie. Een basisplaats komt nog te vroeg voor Serero, meende De Boer.

Moordend
'Iedereen is fit', liet de hoofdcoach van de Amsterdammers vrijdagmiddag weten op het perspraatje voorafgaand aan de wedstrijd in de elfde speelronde. Hij liet daarbij Viktor Fischer die al geruime tijd buitenspel staat met een hamstringblessure buiten beschouwing. De Deense aanvaller wordt pas na de winterstop terug verwacht.

Voor Lerin Duarte was door de terugkeer van Serero geen plek meer in de wedstrijdselectie. 'De concurrentie is moordend op die positie', verwees hij naar de positie centraal op het middenveld. 'Hij zal zich erin moeten vechten. Op dit moment is het niet goed genoeg om een basisplaats te krijgen. Ik vind wel dat hij de laatste tijd goed bezig is, maar de concurrentie bij Ajax is nu eenmaal groot.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.