Senegalees international imponeert staf RKC Waalwijk

De Senegalese international Mickaël Tavares (30), die sinds vorige week meetraint bij RKC Waalwijk, maakt een goede indruk op de technische staf van de Brabantse club.

Senegalees international imponeert staf RKC Waalwijk

Romeo Castelen attendeerde coach Erwin Koeman op de middenvelder, die hij nog kent uit hun gezamenlijke periode bij Hamburger SV. Tavares blijft in principe tot het eind van deze week meetrainen in het Mandemakers Stadion.

Technisch manager Janus van Gelder van RKC Waalwijk hoopt hem op amateurbasis vast te leggen. 'Die hoop hebben we, ja', laat Van Gelder weten. 'Anders zouden we hem niet mee laten trainen.' Een betaald contract leek er afgelopen maandag niet in te zitten voor Tavares.

Bij RKC Waalwijk moet eerst een speler vertrekken, voordat de club weer geld uit kan geven. De enige die voor een afscheid in aanmerking komt, Rodney Sneijder, is nog altijd niet vertrokken. En het lijkt ook onwaarschijnlijk dat Sneijder vertrekt. Volgens Van Gelder is er geen vraag naar de in Brabant overbodige middenvelder. (Dennis van Bergen)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen