Senderos: 'Vlaar beste verdediger van het WK'

Reacties

Aanvoerder was hij al in zijn eerste twee jaar bij Aston Villa. Maar dankzij het WK start Ron Vlaar zijn derde seizoen bij de Premier League-club met een aanzienlijk grotere status.

Senderos: 'Vlaar beste verdediger van het WK'

Zo steekt nieuwkomer Philippe Senderos de loftrompet over de 31-voudige Oranje-international, die met het Nederlands elftal nipt de finale van het WK misliep.

'Ron was massive voor Nederland', zegt de van Valencia overgekomen Zwitser tegenover de Birmingham Mail. 'Ik denk dat hij van alle verdedigers het best op dit WK heeft gepresteerd.'

Zelf bekleedde Senderos in de Zwitserse WK-selectie een bijrol. Als centrale verdediger hoopt hij bij Aston Villa het nieuwe koppel met Vlaar te vormen. 'Ik kijk er naar uit om met hem samen te spelen, want Ron is een topspeler', meent Senderos, die in het verleden bij onder meer Arsenal, AC Milan en Fulham met heel behoorlijke verdedigers heeft gevoetbald.

'Er zal wat concurrentie zijn, maar dat is vooral een goede zaak. Concurrentie maakt je alleen maar beter. Voor Aston Villa is het goed dat Ron straks weer terug is van zijn vakantie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.