Seluk lacht om eis Guardiola: 'Hij denkt dat hij koning is'

Reacties

Pep Guardiola heeft de wind van voren gekregen van Dimitri Seluk. De zaakwaarnemer van Yaya Touré haalt in gesprek met Sky Sports snoeihard uit naar de manager van Manchester City.

Seluk lacht om eis Guardiola: 'Hij denkt dat hij koning is'

'Guardiola heeft een paar potjes gewonnen en denkt meteen dat hij de koning is', aldus Seluk. 'Ik woon in Europa dus ik kan zeggen wat ik wil. Guardiola kan mij niet tegenhouden. Ik zal mijn excuses aanbieden aan Guardiola wanneer hij zijn excuses aanbiedt aan Manuel Pellegrini voor wat hij hem heeft aangedaan.' De agent doelt op het feit dat Guardiola al met City onderhandelde terwijl Pellegrini daar nog manager was en niets wist van een gedwongen vertrek.

Guardiola eiste dinsdag dat Seluk zijn excuses zou aanbieden voor zijn eerdere uitspraken. 'De dag nadat zijn agent zijn uitlatingen deed was het klaar voor Yaya. Alleen wanneer Dimitri Seluk zijn vriendjes van de media belt - hij heeft immers niet het lef om mij te bellen - om zijn excuses aan te bieden aan Manchester City, de ploeggenoten van Yaya en aan mij, zal Yaya weer aan spelen toekomen bij Manchester City.'

De succestrainer deed zijn oproep naar aanleiding van eerdere uitspraken van Seluk. De agent reageerde woedend toen Touré buiten de wedstrijdselectie werd gelaten. 'Als City de Champions League niet wint hoop ik dat Pep de ballen heeft om te zeggen dat hij fout zat om een speler als Yaya zo te kleineren.' Sinds de uitspraken van Seluk speelde Touré geen minuut meer voor City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.