Seizoen Niang in gevaar door auto-ongeluk

Reacties

AC Milan is M'Baye Niang waarschijnlijk langdurig kwijt. De aanvaller is geblesseerd geraakt tijdens een auto-ongeluk.

Seizoen Niang in gevaar door auto-ongeluk

Niang raakte in de nacht van zaterdag op zondag betrokken bij het ongeluk en bezeerde daarbij zijn enkel en schouder. Milan gaat de jongeling uitgebreid onderzoeken, maar hij mist in elk geval het bekerduel met Alessandria van dinsdagavond. Italiaanse media melden dat Niang zelfs twee maanden uit de roulatie is. Het zou betekenen dat hij dit seizoen misschien helemaal niet meer in actie komt.

Het is overigens niet de eerste keer dat Niang op deze manier in het nieuws komt. Toen hij als huurling uitkwam voor Montpellier werd hij al eens opgepakt voor een door hem veroorzaakt auto-ongeluk. Op dat moment was hij al niet meer in het bezit van een rijbewijs wegens eerdere verkeersovertredingen.

Spitsenkoppel
De 21-jarige aanvaller heeft dit seizoen verrassend een basisplaats veroverd bij Milan, ondanks de concurrentie van onder meer Luiz Adriano en Mario Balotelli. Met Carlos Bacca vormde de Fransman de afgelopen periode het spitsenkoppel van Milan, dat zesde staat in de Serie A. Niang, die in zestien duels vijf keer scoorde, is bezig aan zijn vierde jaar als Rossonero. Hij speelde eerder voor Genoa, Montpellier en Caen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.