Seedorf scoort en Milan wint van Chievo

AC Milan versloeg Chievo met 3-1 en meldde zich naast Lazio op de vierde plaats van de Serie A.

Voordat Milan de drie punten kon bijschrijven moest de thuisploeg wel een achterstand wegwerken. Doelman Dida en verdediger Daniele Bonera gingen in de zeventiende minuut in de fout en Sergio Pellissier profiteerde.

Een kwartier later tekende Alberto Gilardino voor de gelijkmaker, door de rebound binnen te werken nadat doelman Squizzi een inzet van Kaká had gekeerd.

In de 55ste minuut kwamen de Rossoneri op voorsprong via Massimo Oddo. Ronaldo legde de bal klaar voor Oddo, die vanaf de rand van de zestien de 2-1 binnenknalde. En in blessuretijd besliste invaller Clarence Seedorf met een rake vrije trap.