Seedorf per direct aan de slag als trainer van AC Milan

Reacties

AC Milan heeft Clarence Seedorf (37) gestrikt als nieuwe trainer. Komend weekend zit de voormalig middenvelder van de Rossoneri voor het eerst op de bank.

Seedorf per direct aan de slag als trainer van AC Milan

Maandagochtend werd Massimiliano Allegri ontslagen en maakte Milan bekend dat assistent-trainer Mauro Tassotti woensdag op de bank zit tijdens het thuisduel met Spezia in de achtste finales van de strijd om de Coppa Italia. Dat blijkt meteen de laatste klus van Tassotti als interim-trainer nu Seedorf is aangesteld als opvolger van Allegri.

Seedorf kwam als speler in de periode 2002-12 uit voor AC Milan en staat nu nog onder contract bij Botafogo, waar hij afscheid neemt. Na het bekerduel met Spezia komt Seedorf voor de groep te staan en zondag debuteert hij tijdens de competitiewedstrijd tegen Hellas Verona (thuis).

AC Milan is bezig aan een beroerd seizoen in de Serie A, hetgeen weer duidelijk werd na de 4-3 nederlaag bij Sassuolo van zondagavond. Na het pijnlijke verlies maakte de clubleiding bekend dat er maandag een mededeling zou komen. Dat bleek het ontslag van Allegri te zijn. De Italiaan, die vanaf 2010 werkte bij de Rossoneri had al aangegeven na dit seizoen afscheid te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.