'Scoren extra lekker na vijf maanden trainen'

Reacties

Na afloop van zijn succesvolle rentree stond Klaas-Jan Huntelaar vanzelfsprekend met een glimlach in de catacomben van de Imtech Arena. Dat hij na vijf maanden afwezigheid tegen Hamburger SV (0-3) weer scoorde, was precies waar hij op had gehoopt.

'Scoren extra lekker na vijf maanden trainen'

'Scoren is natuurlijk altijd lekker, maar zeker als je na vijf maanden terugkomt. Daar heb je toch vijf maanden voor getraind', reageerde de van een zware knieblessure herstelde aanvoerder van Schalke 04 na afloop tegenover Sport1.

Huntelaar bereikte bij zijn terugkeer meteen weer enkele mijlpalen. Zo betekende zijn rake kopbal in de 34ste minuut zijn vijftigste Bundesliga-treffer en de tweehonderdste competitiegoal in zijn loopbaan. Bovendien scoorde hij alweer voor de tiende keer tegen HSV in zeven onderlinge duels.

'Op dit moment heb ik gewacht, hier heb ik al die tijd hard voor gewerkt. Ik ben tevreden met mijn comeback', gaat The Hunter daarom verder op de clubwebsite. Dat hij na 75 minuten naar de kant moest, vond hij niet erg. 'Toen voelde ik dat mijn kracht begon af te nemen.'

Tot slot ging Huntelaar tegenover Sport1 nog in op het feit dat hij scoorde tegen Bert van Marwijk, de man die hem voor en tijdens het EK 2012 na een sterk seizoen op de bank zette en geen kans gaf zich te bewijzen. 'Ik wil elke wedstrijd winnen, maar natuurlijk speelt het mee dat hij de trainer van HSV is.' Van Marwijk ontkende dat daarna tegen de sportzender. 'Het EK speelt voor mij totaal niet mee.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.