Schrik rond Tévez: voormalig Argentijns international in het ziekenhuis

Reacties

Carlos Tévez, oud-spits van onder andere Manchester United en Manchester City, is dinsdag met spoed naar een ziekenhuis in Argentinië overgebracht. De voormalig Argentijns international voelde pijn in zijn borst, maar maakt het volgens zijn werkgever Independiente goed.

Schrik rond Tévez: voormalig Argentijns international in het ziekenhuis
© Pro Shots

Tévez (40) is sinds augustus vorig jaar hoofdtrainer bij Independiente. Die club meldt dat de situatie van de coach stabiel is. De oud-aanvaller, die ook uitkwam voor onder andere West Ham United, Juventus en Boca Juniors, blijft voorlopig nog wel in het ziekenhuis voor extra onderzoek, meldt zijn club op de social media-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Independiente speelde vorige week dinsdag nog met Tévez op de bank gelijk tegen Talleres Cordoba. In de Argentijnse competitie staat hij zesde met zijn club, op vier punten van lijstaanvoerder River Plate. Op zondag 12 mei is Talleres Cordoba opnieuw de tegenstander. Het moet blijken of Tévez dan weer van de partij is.

De 76-voudig international beëindigde twee jaar terug officieel zijn carrière. De voormalig spits vierde zijn grootste successen met Manchester United: met The Red Devils won hij de Champions League, het WK voor clubs en twee Premier League-titels. Ook met Manchester City en Juventus (twee keer) werd Tévez landskampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.