Schrik in Córdoba: Dragisa Gudelj zakt in elkaar, toestand stabiel

Reacties

Dragisa Gudelj verkeert in stabiele toestand. De 25-jarige verdediger van Córdoba (en jongere broer van Nemanja Gudelj) zakte zaterdag tijdens het competitieduel met Racing de Ferrol in elkaar.

Schrik in Córdoba: Dragisa Gudelj zakt in elkaar, toestand stabiel
© Twitter Primera Federación

De schrik zat er goed in, toen Gudelj in het Estadio Nuevo Arcángel al na tien minuten uit het niets naar de grond ging. Een ambulance reed het veld op om de Servisch-Nederlandse voetballer te reanimeren. Dat lukte, maar eenmaal bij zinnen wilde Gudelj de wedstrijd weer voortzetten. Medici en ploeggenoten moesten voorkomen dat hij van de brancard sprong.

Gudelj ging alsnog met de ambulance naar het ziekenhuis, waar hij vooralsnog ter observatie blijft. In een statement op de clubsite laat Córdoba, dat uitkomt op het derde niveau in Spanje, weten dat de speler in stabiele toestand verkeert. Ook de broertjes Gudelj hebben inmiddels van zich laten horen. 'Dankzij de onmiddellijke tussenkomst van de medische diensten blijft het hart van mijn broer kloppen', schrijft Nemanja Gudelj. 'Jullie steun zullen we nooit vergeten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gudelj, zoon van voormalig profvoetballer en trainer Nebojsa Gudelj, is geboren in Breda en sloot zich op veertienjarige leeftijd aan in de jeugdopleiding van NAC. Na een kort avontuur bij Jong Ajax verkaste hij naar FC Wohlen in Zwitserland. Via Vitória SC uit Portugal en Cádiz belandde hij afgelopen zomer bij Córdoba. Bij de nummer zes van de Primera División RFEF is de verdediger een vaste waarde.

Spelersprofiel

D. Gudelj


Geboortedatum:
8 november 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Breda
Nationaliteit
Servië
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
82 kg
Huidige club:
Córdoba
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.