Schreuder waakt voor 'ploeg met mogelijkheden en Chery'

Reacties

FC Twente mag het na twee competitieduels op verplaatsing weer eens in de eigen Grolsch Veste proberen. Het krijgt zondag FC Groningen op bezoek, een duel waar trainer Alfred Schreuder volop vertrouwen in heeft.

Schreuder waakt voor 'ploeg met mogelijkheden en Chery'

Met recht, de Tukkers wonnen de laatste drie competitiewedstrijden en staan mede daardoor derde. Vooral de overwinning bij PEC Zwolle (1-2) van vorige week, stemde Schreuder tevreden. 'In die wedstrijd hebben de spelers een drive laten zien om te willen winnen, ze hebben dat duel echt benaderd als een topwedstrijd', zegt hij op de clubwebsite.

Schreuder hoopt dat zijn mannen tegen de noorderlingen eenzelfde instelling kunnen tonen. 'Een heel ander duel tegen een ander type tegenstander', weet hij. 'Ik vind Groningen een goed georganiseerde ploeg, kijk maar hoe ze tegen PSV (1-1, red.) gespeeld hebben. Een team met mogelijkheden. Zo hebben ze met Tjaronn Chery een creatieve speler met een sterk linkerbeen, die makkelijk oplossingen vindt', looft hij.

FC Twente moet zondag drie spelers missen. Orlando Engelaar kampt nog met een kuitblessure en richt zich op volgende week, terwijl de langdurig geblesseerden Felipe Gutiérrez en Shadrach Eghan er ook niet bij zijn. 'De verwachting is dat Felipe zondag ook in het stadion zal zijn. Hij zal de komende tijd in Nederland revalideren. Over een moment van rentree kunnen we nog niets noemen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.