Schreuder rekent niet meer op Tadic: 'Clubs komen eruit'

Reacties

Alfred Schreuder maakt bij FC Twente al geen plannen meer met Dusan Tadic. De 25-jarige vedette werd afgelopen zondag uit voorzorg buiten de selectie gehouden die zijn eerste oefenduel met 14-1 won van VV Oldenzaal.

Schreuder rekent niet meer op Tadic: 'Clubs komen eruit'

Het management van Tadic is in onderhandeling met Southampton over de voorwaarden waarop de Servische international kan worden gecontracteerd. Eerder bereikte FC Twente met de nummer acht van de Premier League in de afgelopen competitie op hoofdlijnen een akkoord over de transfersom van een kleine vijftien miljoen euro.

'Ik hou geen rekening meer met Dusan Tadic', aldus Schreuder. 'De clubs komen er wel uit en Dusan kan in Engeland drie keer zoveel verdienen als bij ons. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat deze transfer niet doorgaat.'

Schreuder is nog op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd op woensdag 16 juli. FC Twente is dan op trainingskamp in de Duitse plaats Herzlake. Het aanvankelijke geplande duel met SV Meppen is door de lokale autoriteiten verboden.          

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.