Schreuder is remises zat: 'Winnen moet tegen Go Ahead'

Reacties

Het is hoog tijd dat FC Twente zijn abonnement op remises beëindigt, aldus trainer Alfred Schreuder. Tegen Go Ahead Eagles volstaat alleen een overwinning.

Schreuder is remises zat: 'Winnen moet tegen Go Ahead'

Schreuder is als hoofdtrainer nog ongeslagen, maar is daar alles behalve blij mee. Door de remises tegen FK Qarabag (0-0 en 1-1) werd zijn team uitgeschakeld in de Europa League, terwijl de gelijke spelen tegen SC Cambuur, ADO Den Haag, NAC Breda en Feyenoord resulteerden in de dertiende plaats op de ranglijst en een achterstand van acht punten op koploper PSV.

'We moeten winnen. Daar moeten we niet omheen draaien', stelt Schreuder dan ook in een vooruitblik op het thuisduel met Go Ahead van zaterdag 18.30 uur. De oefenmeester is op zijn hoede voor de club uit Deventer. 'Go Ahead is een prima voetballende ploeg met snelheid aan de zijkanten en een aanspeelpunt voorin', legt hij uit.

Kasper Kusk is onzeker voor de ontmoeting. 'Hij heeft last van zijn knie', vervolgt Schreuder. Ryo Miyaichi zou de Deen kunnen vervangen. Voor de Japanner zou het zijn debuut betekenen. 'Hij oogt goed, maar is niet per definitie de directe vervanger. We hebben met onder anderen Jesús Corona meerdere opties. Ook met Bilal Ould-Chikh en Shadrach Eghan beschikken we over meer mogelijkheden voorin.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.