Schreuder houdt geen rekening meer met Bengtsson

Reacties

Vanuit Denemarken is de belangstelling voor FC Twente-verdediger Rasmus Bengtsson op gang gekomen. De 27-jarige Zweed was afgelopen seizoen nog aanvoerder van FC Twente, maar mag vertrekken omdat zijn salaris zwaar op de begroting drukt.

Schreuder houdt geen rekening meer met Bengtsson

Het contract met Bengtsson loopt nog één seizoen door.  De verdediger zette zichzelf begin april sportief buitenspel toen hij in de wedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) geheel onnodig een rode kaart opliep en daarmee duur puntenverlies inleidde. Vorige week werd Bengtsson door Schreuder vanwege zijn gedrag al een keer van de training gestuurd en in het laatste oefenduel, met Sporting Lissabon, ontbrak Bengtsson vanwege ziekte.Twente haalde deze zomer Darryl Lachman al binnen als vervanger.

Trainer Alfred Schreuder is duidelijk: 'Rasmus heeft aan het einde van het vorige seizoen gezegd dat hij zijn contract niet wilde verlengen en wel oren had naar een andere club. Dat is zijn goed recht, maar sindsdien plan ik niet meer met hem richting de nieuwe competitie. Bij FC Twente hebben we het beleid dat we het kapitaal op het veld hebben staan in de vorm van jonge talenten die we beter willen maken. Lachman voldoet volledig aan dat profiel.'

FC Twente heeft ondertussen nog steeds de hoop dat het Luc Castaignos kan verkopen aan Swansea City, dat op zijn beurt spits Wilfried Bony dreigt kwijt te raken aan Liverpool. FC Twente en Swansea bereikten vorige maand al een akkoord over een transfersom voor Castaignos van 8,5 miljoen euro.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.