Schorsing Bonaventure Kalou verminderd

De commissie van beroep heeft de schorsing van Bonaventure Kalou teruggebracht naar drie wedstrijden. De aanvaller van Feyenoord werd gestraft omdat hij tijdens de competitiewedstrijd SC Heerenveen-Feyenoord een rode kaart ontving voor een trappende beweging naar tegenstander Anthony Lurling. De tuchtcommissie had de speler uit Ivoorkust eerder voor vier duels geschorst.

Victor Sikora is door de tuchtcommissie geschorst voor drie duels. De aanvaller van Vitesse kreeg vorige week een rode kaart in het bekerduel Vitesse-AZ, nadat hij een trappende beweging maakte richting opponent Urvin Lee. De schorsing geldt alleen voor duels in de Amstel Cup.

Mitchell van der Gaag is voor twee duels geschorst, na zijn rode kaart van afgelopen zondag tijdens FC Utrecht-NEC. De verdediger van FC Utrecht kreeg bovendien één wedstrijd voorwaardelijk. Abdelkarim El Hadrioui moet één wedstrijd toekijken. De verdediger van AZ kreeg afgelopen zaterdag rood, nadat hij Dennis Rommedahl onderuittikte in het strafschopgebied.

Bekijk hier al onze video's