Schokeffect bij Galatasaray blijft uit na ontslag Olde Riekerink

Reacties

Het debuut van Igor Tudor als trainer van Galatasaray is uitgelopen op een teleurstelling. Op bezoek bij laagvlieger Rizespor eindigde de eerste wedstrijd van de opvolger van de ontslagen Jan Olde Riekerink in een 1-1 gelijkspel.

Schokeffect bij Galatasaray blijft uit na ontslag Olde Riekerink

Onder leiding van Olde Riekerink werd Galatasaray in het bekertoernooi uitgeschakeld door Istanbul Basaksehir. Nadat afgelopen zondag ook het thuisduel met Kayserispor verloren was gegaan, was de maat vol in Istanbul. Ruim een week voor de kraker van komende maandag tegen Besiktas had de trainerswissel echter niet het gewenste effect.

Lukas Podolski zette Galatasaray in de eerste helft weliswaar op voorsprong door op aangeven van Josué (ex-VVV) hard en laag raak te schieten, maar zonder de geblesseerde Wesley Sneijder vergat Cim Bom Bom die voorsprong uit te bouwen. Nigel de Jong, Garry Rodrigues en hun ploeggenoten kregen een kwartier voor tijd het deksel op de neus toen Özgür Cek gelijkmaakte.

Yasin Öztekin had in de slotfase nog 1-2 kunnen maken, maar scoorde niet. Galatasaray heeft in de maand februari daardoor nog niet gewonnen, waardoor het verzuimde te profiteren van de punten die nummer twee Basaksehir eerder morste (0-0) tegen Gaziantepspor. Koploper Besiktas kan de voorsprong van vijf punten bovendien vergroten door zondag van Akhisarspor te winnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.