Schoffering Sandro overschaduwt feestvreugde Sherwood

Reacties

Na de 3-1 overwinning op Fulham overheerste bij Tottenham Hotspur-manager Tim Sherwood in eerste instantie vreugde, maar de lach verdween snel van zijn gezicht na een publiekelijke schoffering van zijn middenvelder Sandro.

Schoffering Sandro overschaduwt feestvreugde Sherwood

Sandro, zestienvoudig international van Brazilië, heeft ervoor gekozen om via Twitter een conflict met Sherwood uit te vechten. Sinds zijn komst naar White Hart Lane in 2010 was Sandro vrijwel altijd basisspeler, maar de eind vorig jaar aangestelde Sherwood ziet het niet zo in de controleur zitten. Enkele uren vóór het duel met Fulham informeerde hij de Braziliaan zelfs dat hij niet tot de wedstrijdselectie behoorde.

Sandro voelde zich op zijn tenen getrapt en informeerde de wereld via Twitter direct over de stand van zaken. 'Hopelijk winnen we de wedstrijd, maar ik wilde even laten weten dat ik niet geblesseerd ben', aldus de middenvelder. Daarmee leek de kous af, maar Sherwood stookte het vuurtje na het duel op. 'Hij mag twitteren wat hij wil, maar hij is op dit moment niet goed genoeg. Daarom speelt hij niet.'

Dat Sandro op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk is van de reactie van zijn manager, deelde hij direct met zijn volgers.

De kans dat Sandro de komende weken nog in actie komt voor Tottenham, lijkt dan ook zeer gering. Daarmee gooit de ex-speler van Internacional ook zijn eigen glazen in, want daarmee neemt de toch al geringe kans op een plek in de Braziliaanse WK-selectie verder af. Zijn laatste interland speelde de 25-jarige middenvelder anderhalf jaar geleden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.