Schimmenspel rond interesse ADO in Seuntjens

Reacties

Mats Seuntjens hoopt nog altijd op een transfer naar ADO Den Haag. De 23-jarige middenvelder annex aanvaller van NAC Breda wordt al langere tijd nadrukkelijk gevolgd door de Hagenaars, maar is op dit moment financieel gezien onhaalbaar. De speler zelf rekent echter op een nieuw bod vanuit de Hofstad.

Schimmenspel rond interesse ADO in Seuntjens

'Ik begrijp dat ADO een eerste bod heeft gedaan, maar dat NAC dat heeft afgewezen', laat Seuntjens aan VI weten. 'Natuurlijk sta ik open voor een stap naar de Eredivisie. Ik heb ook al mensen gesproken over ADO en de verhalen zijn positief. Wat ik hoor, is dat ADO met een tweede bod gaat komen.'

Iets dat niet strookt met de huidige financiële situatie van ADO. Aangezien Seuntjens nog een verbintenis heeft tot het einde van het seizoen, zullen de Hagenaars een transfersom op tafel moeten leggen. De club zit door het uitblijven van de investeringen vanuit China in financieel zwaar weer, met een plek in categorie 1 tot gevolg.

De club laat daarom zojuist ook weten dat Seuntjens een interessante speler is, maar gezien de huidige situatie onhaalbaar is. Volgens ADO is er van een bod geen enkele sprake. 'Dat lijkt me sterk, maar dit soort zaken liggen niet op mijn bordje, maar op die van het management', aldus trainer Henk Fraser na de zege van ADO op Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.