Schalke 04 neemt Sam in genade aan

Reacties

Sidney Sam keert terug in de selectie van Schalke 04. De 27-jarige Duitser was de laatste maanden persona non grata in Gelsenkirchen vanwege een gebrek aan loyaliteit.

Schalke 04 neemt Sam in genade aan

Trainer André Breitenreiter heeft bevestigd dat de buitenspeler weer deel uitmaakt van de spelersgroep van Schalke 04. De aanvaller stond op het punt naar Eintracht Frankfurt te vertrekken, maar blijft alsnog bij Die Königsblauen.

'Schalke wil hem een tweede kans geven. We hebben allemaal fouten gemaakt en we gaan Sam ondersteunen', aldus Breitenreiter op het videokanaal van de club. De terugkeer van zijn pupil komt de trainer niet slecht uit. Jefferson Farfán staat op het punt te verkassen en Sam lijkt een belangrijke kandidaat om de positie van de Peruviaan in te nemen.

Schalke 04 zette Sam samen met Kevin-Prince Boateng in mei nog per direct op straat. Volgens technisch manager Horst Heldt was een gebrek aan loyaliteit destijds de oorzaak van het plotselinge vertrek. Waar de toekomst van Boateng ligt, is nog onduidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.