Schalke 04 geeft nachtbrakers ook nog boete

Schalke 04 heeft Mladen Krstajic, Ivan Rakitic en Jermaine Jones (foto) een boete opgelegd. Het trio ontbrak om disciplinaire redenen in het Champions League-duel met Rosenborg BK.

Schalke 04 geeft nachtbrakers ook nog boete

De drie spelers werden zaterdag na de 2-2 tegen Eintracht Frankfurt in de vroege morgen nog gesignaleerd in een discotheek. De clubleiding beoordeelde dat als onprofessioneel gedrag in het kader van de voorbereiding op de wedstrijd tegen Rosenborg.

Schalke plaatste zich dinsdagavond voor de volgende ronde van de Champions League dankzij de 3-1 zege op de Noren. Manager Andreas Müller heeft inmiddels besloten dat de schorsing eenmalig is, maar dat de drie spelers nog wel een boete krijgen opgelegd.

Müller op de site van de club uit Gelsenkirchen: 'De drie hebben spijt van hun domheid en zich bij mij en de trainer (Mirko Slomka, red.) verontschuldigd. Dat ze de wedstrijd tegen Rosenborg misten was een hard beslissing. Die boete is dat eveneens, maar we nemen nu aan dat zoiets vergelijkbaars niet meer voorkomt bij Schalke.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen