Schalke 04  buigt ook hoofd voor Gladbach

Reacties

Borussia Mönchengladbach heeft de crisis van Schalke 04 verder verdiept (4-1). Voor Klaas-Jan Huntelaar was er weinig eer te behalen als invaller.

Schalke 04  buigt ook hoofd voor Gladbach

Na ruim een uur mocht Huntelaar zijn trainingspak uittrekken. De Oranje-international, die de laatste weken werd geplaagd door een hardnekkige griep, moest een volgende debacle zien te voorkomen voor Schalke 04.

Maar het leed was al geleden voor Die Königsblauen, die vooral defensief een slechte indruk maakten. Acht minuten voor de entree van Huntelaar had Borussia Mönchengladbach de aansluitingstreffer van Eric Maxim Choupo-Moting in kort tijdsbestek beantwoord met de 3-1. Max Kruse herstelde de marge die was opgebouwd door twee treffers van André Hahn. Raffael nam elf minuten voor tijd alle hoop weg bij de bezoekers. De (mislukte) pogingen van Huntelaar waren dan ook niet meer dan een doekje voor het bloeden.

Door de nederlaag wacht Schalke 04 nog immer op de eerste zege in een officiële wedstrijd dit seizoen. De formatie van trainer Jens Keller, die ook al sneuvelde in de strijd om de Duitse beker, staat daardoor met één punt zestiende in de Bundesliga. Het eerste succes van Borussia Mönchengladbach na twee remises leverde een vierde plaats op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.