Schaken tekent voor anderhalf jaar bij Inter Baku

Reacties

Ruben Schaken vervolgt zijn loopbaan in Azerbeidzjan. De transfervrije aanvaller heeft een contract voor anderhalf jaar getekend met Inter Baku, met een optie voor nodig een jaar. Bovendien wil de vice-kampioen van afgelopen seizoen ook Willie Overtoom zo snel mogelijk aan de selectie toevoegen.

Schaken tekent voor anderhalf jaar bij Inter Baku

Zevenvoudig international Schaken belandde bij Feyenoord dit seizoen op een dood spoor, waarna club en speler een ontbinding van het contract overeenkwamen. Ook SC Heerenveen en ADO Den Haag hadden interesse in de 32-jarige buitenspeler, maar hij kiest dus voor een avontuur bij de huidige nummer twee van de Azerbeidzjaanse competitie, waar de Nederlander Rolan Vroomans technisch directeur is.

De situatie van Overtoom was de afgelopen maanden nog minder florissant. Na een uitstekende periode bij Heracles Almelo – waarin hij zelfs uitgroeide tot international van Kameroen, het land van zijn roots – verdiende hij een overstap naar AZ. In Alkmaar werd hij nooit een vaste waarde, waarna het Belgische SV Zulte Waregem hem transfervrij oppikte. Daar mag middenvelder Overtoom nu dus ook vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.