Schaken niet terug naar De Kuip 'om handjes te schudden'

Reacties

Het dolende ADO Den Haag neemt het woensdagavond in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi op tegen Feyenoord. Voor ADO-rechtsbuiten Ruben Schaken betekent het duel in De Kuip een weerzien met zijn oude club.

Schaken niet terug naar De Kuip 'om handjes te schudden'

Schaken, de laatste twee wedstrijden geen basisspeler meer bij de zwalkende Hagenaars, speelde bijna vijf jaar in de havenstad en bewaart warme gevoelens aan de Rotterdamse club. 'Ik heb in die periode veel leuke mensen leren kennen. Met veel supporters heb ik nog contact, dat geeft aan dat je geliefd was', zegt de Amsterdammer in een interview met ADO TV.

Dat er meer op het spel staat dan het onderhouden van sociale contacten, is Schaken zich goed van bewust. 'We gaan er niet heen om handjes te schudden. We willen resultaat. Daar wil ik aan bijdragen. We gaan er alles aan doen.'

Aan Schaken en zijn teamgenoten de loodzware taak om Feyenoord uit het toernooi te knikkeren. ADO draait in de competitie dramatisch. Het team van trainer Zeljko Petrovic staat in de Eredivisie op een teleurstellende vijftiende plaats en won in de laatste dertien competitieduels slechts eenmaal. Feyenoord draait, ondanks de uitschakeling in de Europa League, een stuk beter. De club uit Rotterdam-Zuid voert de ranglijst aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.