Schaken kind van de rekening van komst Becker

Reacties

Sheraldo Becker maakt waarschijnlijk zondag al zijn debuut voor ADO Den Haag. Trainer Zeljko Petrovic liet doorschemeren dat Ruben Schaken (foto) het slachtoffer wordt.

Schaken kind van de rekening van komst Becker

De transfer van Becker kwam deze week rond, waarmee Petrovic zijn gewenste offensieve versterking kon verwelkomen. De coach had zich sterk gemaakt voor het aantrekken van de Ajax-aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis speelde voor PEC Zwolle.

'Sheraldo is een jonge gast van 21. Dat is kapitaal voor de club. Als hij de komende jaren goed speelt, heeft hij een mooie transferwaarde. Als we alleen maar spelers van in de dertig halen is de transferwaarde minder. Becker is dus een goede investering', legde Petrovic uit hoe hij de directie overtuigde.

Door de komst van Becker heeft de trainer meer opties voor de voorhoede. 'Ik weet nog niet of ik hem direct opstel tegen Heracles', aldus Petrovic. Maar het heeft er alle schijn van dat Schaken het kind van de rekening wordt. De 34-jarige buitenspeler liet afgelopen week een dag verstek gaan op de training vanwege lichte klachten. Schaken kan zondag wel spelen, maar moet naar alle waarschijnlijk plaatsmaken voor Becker.

Beugelsdijk
Tom Beugelsdijk werd in de aanloop naar het duel met Heracles Almelo verrast door het uit Engeland overgewaaide nieuws over de interesse van Leeds United. De belangstelling van de club uit het Championship streelt de verdediger zeker, maar in de Hofstad hebben ze niets gehoord van Leeds.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.