Schade bij 'wereldkampioen' Verhaegh valt mee

Reacties

Paul Verhaegh heeft zondag tijdens het thuisduel met Hertha BSC een lichte hersenschudding opgelopen. De rechtsback en aanvoerder van FC Augsburg hoeft zich daarom niet af te melden voor het Nederlands elftal.

Schade bij 'wereldkampioen' Verhaegh valt mee

Afgelopen woensdag werd Verhaegh opgenomen in de dertigkoppige voorselectie van Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan (thuis, 10 oktober) en IJsland (uit, 13 oktober). Vier dagen later liep hij een hoodblessure op tijdens een kopduel met Ronny. Eerder had hij uit een strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd gemaakt.

'Ik ben grondig onderzocht in het ziekenhuis en het is slechts een lichte hersenschudding. De vreugde van de drie punten is groter dan de kater', reageerde Verhaegh een dag later. Zijn trainer Markus Weinzierl heeft nog maar één zorg. 'Ik hoop niet dat hij nu denkt dat Nederland wereldkampioen is.'

Daarmee verwees Weinzierl naar de hersenschudding die Christoph Kramer opliep tijdens de WK-finale tussen Duitsland en Argentinië. De middenvelder sloeg het kwartier daarna - voor hij werd gewisseld - veel wartaal uit, openbaarden Philipp Lahm, Thomas Müller en Manuel Neuer afgelopen weekend in een satrisch programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.