Schaars zet PSV op scherp

Reacties

De sfeer bij PSV is deze dagen om te snijden. In de aanloop naar het Champions League-duel bij Manchester United van woensdag hekelde Stijn Schaars (31) de instelling van enkele ploeggenoten. Tijdens de training van maandag kreeg de routinier een discussie met Luciano Narsingh, waarna Schaars het beu was.

Schaars zet PSV op scherp

'Het gaat om het teambelang, maar sommige jongens hier hebben een eigen bv', riep hij over het veld. Zonder Schaars gaf PSV zaterdag tegen Willem II opnieuw twee dure punten weg: 2-2.

Voor de titelhouder was het al de vijfde keer in dertien competitieduels dat er punten werden verloren. Ook tegen ADO Den Haag (2-2), SC Heerenveen (1-1) en Excelsior (2-2) werd gelijkgespeeld. Eén keer verloor de ploeg van trainer Phillip Cocu: op bezoek bij Heracles Almelo werd het 2-1.

Schaars kwam dit seizoen tot zeven optredens voor de Eindhovenaren, waarvan vier in de Eredivisie (en van die vier slechts één als basisspeler). Het contract van de middenvelder loopt nog tot aan het einde van dit seizoen.

In Groep B van de Champions League bezet PSV momenteel de tweede plek. Net als VfL Wolfsburg hebben de Eindhovenaren zes punten uit vier duels. Manchester United heeft een punt meer en is koploper, terwijl CSKA Moskou met vier punten ook nog volop meedoet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.