Schaars blijft hoopvol ondanks rampspoed

Reacties

Stijn Schaars is maanden uit de roulatie. De middenvelder liep op 24 november tijdens de warming-up voor het duel Jong PSV - RKC Waalwijk een meniscusblessure op.

Schaars blijft hoopvol ondanks rampspoed

Bij een kijkoperatie aan de linkerknie van Schaars kwam aan het licht dat de meniscus beschadigd is. De medische staf van PSV laat op de clubsite weten dat de middenvelder opnieuw enkele maanden uitgeschakeld is.

Dat is wederom een forse tegenslag voor de routinier, die vorige maand zijn rentree maakte na een absentie sinds eind maart vanwege een andere knieblessure. Schaars liet zich vanwege die eerste kwetsuur opereren in de Verenigde Staten.

Jammeren
'Het is een bijna typische voetbalblessure, die overigens niets te maken heeft met mijn operatie in mei. De dokter vertelde me nog dat de knie er verder prima uitziet', aldus Schaars op de website van Sport-Promotion. De dertigjarige speler zit niet bij de pakken neer. 'Ja, dat deed ik toen ik uit de warming-up moest stappen vorige maand. Toen zat ik er even doorheen. Maar een dag later moet je verder, de knop omzetten. De operatie van mei is geslaagd en het probleem van nu is opgelost. Dus: niet jammeren of zeuren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.