Schaaf stapt op bij verdeeld Eintracht Frankfurt

Reacties

Ondanks een doorlopend contract houdt Thomas Schaaf het na één seizoen alweer voor gezien bij Eintracht Frankfurt. De 54-jarige trainer voelde niet meer de onvoorwaardelijke steun.

Schaaf stapt op bij verdeeld Eintracht Frankfurt

Aan de prestaties in zijn eerste jaar als opvolger van Armin Veh lag het niet. 'Schaaf heeft de door de club aangegeven doelstellingen met de negende plaats en 43 punten meer dan bereikt. De samenwerking was ook prima', zei bestuursvoorzitter Heribert Bruchhagen. 'We betreuren het zeer dat hij niet verder wil op de met ons ingeslagen weg.'

Maar dat geldt niet voor iedereen. Onder anderen Axel Hellmann, verantwoordelijk voor de financiën bij Eintracht, was beduidend minder te spreken over Schaaf. Naar verluidt zou er al achter de rug van Bruchhagen zijn gesproken met een mogelijke opvolger. Maandag was dat ook het onderwerp van een crisisoverleg.

Het benaderen van voormalig Bayer Leverkusen-trainer Sascha Lewandowski was voor Schaaf in elk geval aanleiding zijn vertrek aan te kondigen. Mogelijk houdt ook Bruchhagen de eer aan zichzelf in de machtsstrijd bij Eintracht Frankfurt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.