Scan toont lichte verrekking aan in lies Pröpper

Reacties

Een scan heeft maandag aangetoond dat Davy Pröpper een lichte verrekking in zijn lies heeft opgelopen. De 23-jarige spelmaker is daardoor een vraagteken voor het competitieduel met ADO Den Haag van komende vrijdag.

Scan toont lichte verrekking aan in lies Pröpper

Vorige week nam bondscoach Guus Hiddink Pröpper op in de voorselectie voor de wedstrijden tegen Kazachstan (10 oktober) en IJsland (13 oktober). Daarmee lonkte een debuut voor de middenvelder, die eerder door Louis van Gaal al werd opgeroepen maar nimmer speelminuten kreeg.

Of de 23-jarige spelmaker moet vrezen voor de kwalificatieduels van Oranje is nog even afwachten. 'Het herstel wordt van dag tot dag bekeken', meldt de club over de kwetsuur, die hij opliep in de warming-up voor het uitduel met FC Dordrecht (2-6 winst). De middenvelder is komende vrijdag sowieso niet beschikbaar. Dan nemen de Arnhemmers het in eigen huis op tegen ADO Den Haag.      

Dit seizoen maakte Pröpper veel indruk bij Vitesse. Hij scoorde al twee keer en was belangrijk in het positiespel. Zijn blessure was dan ook een klap voor de Arnhemmers, die tegen FC Dordrecht Valeri Qazaishvili op zijn plek posteerden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.