media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

SC Veendam heeft op zeer korte termijn vier ton nodig

SC Veendam heeft op zeer korte termijn vier ton nodig

Hoewel de salarissen van de maand februari inmiddels zijn betaald, is SC Veendam nog bepaald niet uit de zorgen. Sterker nog, interim-directeur Piet Scholtens schat dat hij circa vier ton nodig heeft om het seizoen te kunnen uitspelen.

'We hebben nog een klein beetje adem, maar er moet deze week echt geld op tafel komen', aldus Scholtens in Voetbal International. 'Bovendien eist de KNVB keiharde garanties. We hebben beroep aangetekend tegen het indienen van een plan van aanpak voor 1 maart.'

'Die zaak dient 14 maart en dat heeft ook weer tijd opgeleverd', gaat de interim-directeur verder. 'Maar tijd winnen is overleven en wij zijn nu al zes maanden aan het overleven.' Een nieuw plan binnen de club kan wellicht uitkomst bieden op korte termijn.

'Veendam is benaderd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen van oud geld bij ondernemingen. Ze kijken of bedrijven recht hebben op toeslag, subsidies of uitkeringen. Dat kan snel oplopen. Van al dat geld gaat dertig procent naar Veendam. Maar dit blijft een tussenoplossing', besloot de bestuurder.

Laatste nieuws