SC Heerenveen zet in op snel afronden transfersoap Peters

Reacties

De soap rond de waarschijnlijke overgang van Jordens Peters (29) van Willem II naar SC Heerenveen nadert zijn ontknoping. Vermoedelijk wordt er deze week overeenstemming bereikt over de overgang van de Brabander naar het Abe Lenstra Stadion.

SC Heerenveen zet in op snel afronden transfersoap Peters

Dat is althans de Friese inzet van de gesprekken, die begin deze week weer zijn hervat. De afgelopen periode is veelvuldig contact geweest tussen de partijen. Dat leidde echter nog niet tot een akkoord aangezien SC Heerenveen en Willem II het niet over de prijs eens konden worden.

De Tilburgse clubleiding ging bijzonder hoog in de boom zitten met een vraagprijs van negen ton voor de verdediger, van wie het contract in het Koning Willem II Stadion nog tot medio 2018 doorloopt. Daaraan wilde de Friezen niet voldoen, temeer omdat eerder een half miljoen euro werd verlangd voor de aanvoerder van de Tricolores.

Peters zelf heeft al meerdere malen aangegeven dat hij graag de overstap maakt naar SC Heerenveen. Volgens hem kan hij zich in het noorden verder ontplooien op een hoger niveau. Peters sloot zaterdagavond niet uit dat de heroïsche 1-2 overwinning van Willem II op Ajax zijn laatste optreden is geweest in Tilburgse dienst.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.