SC Heerenveen oriënteert zich op Plan B voor Mulder

Reacties

SC Heerenveen doet er alles aan om doelman Erwin Mulder langer vast te leggen, maar bereidt zich ook voor op een scenario waarin de ex-Feyenoorder kiest voor een vertrek. De doelman heeft een aflopend contract en houdt zijn opties open.

SC Heerenveen oriënteert zich op Plan B voor Mulder

'Wij begrijpen zijn standpunt, maar Erwin begrijpt onze situatie ook', aldus technisch manager Gerry Hamstra in gesprek met VI. Die situatie betekent dat Hamstra, naast de gesprekken met Mulder, ook al speurt naar een eventuele opvolger van de 27-jarige doelman.

'We werken aan een Plan B, dat is niet meer dan logisch', zegt Hamstra. Een mogelijke opvolger van Mulder is Kostas Lamprou, die onlangs bekendmaakte zijn aflopende contract bij Willem II niet te verlengen. Hamstra wilde de belangstelling voor de Griek bevestigen noch ontkennen.

Trainer Jurgen Streppel steekt zijn bewondering voor Lamprou, die hij in 2014 naar Willem II haalde, niet onder stoelen of banken. 'Ik ben een groot fan van de mens en keeper Lamprou. Hij heeft specifieke kwaliteiten', verklaart hij. 'Maar vooropgesteld hoop ik op dit moment vooral dat Mulder bijtekent. Hij is voor ons een heel belangrijke speler.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.