SC Heerenveen drie wedstrijden zonder Te Vrede

Reacties

Mitchell Te Vrede staat de komende drie wedstrijden aan de kant. De spits van SC Heerenveen is akkoord gegaan met de schikking van de aanklager betaald voetbal van de KNVB.

SC Heerenveen drie wedstrijden zonder Te Vrede

De aanklager achtte een straf op zijn plaats voor Te Vrede voor diens slaande beweging richting Ramon Zomer in de slotfase van het uitduel met Heracles Almelo (2-0). Scheidsrechter Martin van den Kerkhof had het voorval vrijdag niet gezien, maar op basis van verklaringen en tv-beelden werd besloten tot een strafzaak.

Aangezien Te Vrede akkoord ging met de schikking van vier duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, mist hij de thuiswedstrijd tegen zijn oude club Feyenoord. Bovendien moet hij toekijken als Heerenveen op bezoek gaat bij Willem II en het thuisduel met Helmond Sport (KNVB-beker).

De spits kan zijn rentree maken in de Friese derby tegen SC Cambuur van 1 november. Te Vrede kwam afgelopen transferperiode over van Feyenoord. In totaal speelde hij zes wedstrijden namens Heerenveen, waarin hij één keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.