SC Heerenveen doet Kruiswijk een verlaagde aanbieding

Reacties

Arnold Kruiswijk (foto) heeft een verlaagde aanbieding van SC Heerenveen ontvangen. De centrale verdediger is na dit seizoen transfervrij en neemt het voorstel van de Friezen in beraad.

SC Heerenveen doet Kruiswijk een verlaagde aanbieding

Eerder werd de aflopende verbintenis van Kruiswijk, net als die van onder anderen Chris Kum en Rajiv van la Parra, formeel opgezegd. Kum en Van la Parra kregen tot dusver geen nieuwe aanbieding. Waarschijnlijk laat Kruiswijk deze week al weten of hij wel of niet ingaat op de contractaanbieding van Heerenveen.

De 29-jarige Kruiswijk laat vooralsnog alle opties open en ziet een avontuur in het buitenland wel zitten. In Heerenveen is een grote renovatie gepland. Niet alleen op het veld, maar ook in de technische staf. Zo werd onlangs bekend dat Dwight Lodeweges voor volgend seizoen is aangesteld als de opvolger van Marco van Basten.

Doelmannen Chiel Kramer en Brian Vandenbussche vertrekken sowieso uit Friesland. Inmiddels versterkten de Friezen zich met het oog op de keeperspositie voor volgend seizoen al met Viktor Noring, een 23-jarige Zweed die voor twee jaar tekende. Ramon Zomer vertrekt eveneens, net als de huurlingen Mitchell Dijks, Uche Nwofor en Joeri de Kamps.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.