SC Cambuur zoekt alleen nog een hoofdtrainer

Reacties

Sipke Hulshoff (foto) en Jan Bruin hebben hun contract met SC Cambuur met twee jaar verlengd. De assistenten moeten de cultuur bewaken onder een nog te benoemen hoofdtrainer.

SC Cambuur zoekt alleen nog een hoofdtrainer

Hulshoff en Bruin vormen na het ontslag van Rob Maas de technische staf met Arne Slot, die komende zomer de stap naar AZ maakt. SC Cambuur, dat ook Dennis van Ree als trainer van de beloftes langer aan zich bond, strijdt om een plaats in de play-offs om een plaats in de Eredivisie.

Technisch directeur Gerald van den Belt prijst zich gelukkig met de nieuwe contracten voor Hulshoff, Bruin en Van Ree. 'Het is als club enorm belangrijk om continuïteit in de staf te hebben. Bovendien mag je deze drie mannen echte clubmensen en daarmee cultuurbewakers noemen. Dat is zeker bij een volksclub als SC Cambuur een belangrijk gegeven.'

De technische staf is nog niet compleet. 'Met Sipke Hulshoff, Jan Bruin en René Ponk hebben we de kern van de staf van het eerste goed staan, maar we zijn zoals eerder aangegeven nog op zoek naar een hoofdtrainer. Dat doen we heel zorgvuldig en zonder haast', aldus Van den Belt op de clubwebsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.