SC Cambuur raakt sterkhouder Leeuwin kwijt

Reacties

Ramon Leeuwin is niet te houden voor SC Cambuur. De club verwacht op korte termijn de transfer van de centrumverdediger af te ronden.

SC Cambuur raakt sterkhouder Leeuwin kwijt

Er is bijzonder veel belangstelling voor Leeuwin, vanuit zowel binnen- als buitenland. De 26-jarige Amsterdammer lijkt naar een subtopper uit de Eredivisie te verkassen. Vanwege zijn tot medio 2015 doorlopende contract ontvangt Cambuur een transfersom van enkele tonnen voor Leeuwin.

Ook voor Martijn van der Laan, Leeuwins kompaan centraal achterin bij Cambuur, is veel interesse. Onder meer FC Groningen heeft de linkspoot op de korrel. 'Maar omdat Ramon gaat vertrekken, willen we dat Martijn blijft. We willen namelijk wel wat continuïteit in onze selectie houden', aldus algemeen directeur Gerald van den Belt tegenover Voetbal International.

Van der Laan mag daarom alleen bij een bod van buitengewone proporties weg uit Leeuwarden, waar ook een verbeterde aanbieding voor hem klaarligt. Van der Laan (25) staat sinds 2011 onder contract in de Friese hoofdstad. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.