SC Cambuur haalt met Narsingh opvolger Lukoki in huis

Reacties

Na het aantrekken van de verdedigers Etiënne Reijnen en Calvin Mac-Intosh heeft SC Cambuur ook het ja-woord van Furdjel Narsingh. De vleugelspits komt transfervrij over van PEC Zwolle en moet Jody Lukoki opvolgen.

SC Cambuur haalt met Narsingh opvolger Lukoki in huis

Narsingh had een aflopend contract met PEC Zwolle, maar kon ook bij de bekerwinnaar blijven. Begin deze maand waren de Eredivisieclub en de 26-jarige vleugelspits nog in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Woensdagmiddag heeft Cambuur echter bekend gemaakt dat Narsingh het komende seizoen in Leeuwarden voetbalt. De 26-jarige aanvaller heeft een eenjarig contract ondertekend, met een optie voor nog een seizoen. Narsingh moet nog wel de medische keuring doorstaan.

'Snelheid op de flanken is voor ons cruciaal, anders wordt het erg voorspelbaar', zei algemeen directeur Gerald van den Belt van Cambuur eerder al tegen Voetbal International over de komst van Narsingh. 'Jody Lukoki laat met zijn vertrek een groot gat achter. Daarom waren we op zoek naar dat soort buitenspelers en Narsingh is daar uitermate geschikt voor.'

Dinsdag bereikte Cambuur ook al een akkoord met een andere aanvaller. De in de winter aangetrokken Bartholomew Ogbeche tekende voor een jaar bij. Ook liet technisch directeur Marcel Keizer aan Voetbal International dat na Ramon Leeuwin (naar FC Utrecht) met Martijn van der Laan niet nog een verdediger vertrekt. Van der Laan kon naar FC Groningen.

Een vraag stellen aan een van onze clubwatchers? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.