SC Cambuur bindt topscorer Ogbeche

Reacties

Bartholomew Ogbeche blijft langer bij SC Cambuur. De club uit Leeuwarden gaat de optie in het aflopende contract van de Nigeriaan lichten.

SC Cambuur bindt topscorer Ogbeche

Dat bevestigt technisch manager Marcel Keizer tegenover Voetbal International. Door gebruik te maken van de optie wordt het contract van Ogbeche tot medio 2016 verlengd. De Nigeriaan is clubtopscorer van Cambuur met twaalf doelpunten. Hij kwam halverwege vorig seizoen transfervrij over naar de geel-blauwen en ontpopte zich razendsnel tot publiekslieveling door te scoren tegen rivaal SC Heerenveen.

Cambuur lichtte gisteren al de opties in de aflopende contracten van Calvin Mac-Intosch en Furdjel Narsingh, terwijl eerder deze maand de zeer productieve Sander van de Streek al tot 2018 werd vastgelegd.

Lucas Bijker, Wout Droste en Mohamed El Makrini zijn zo goed als zeker bezig aan hun laatste weken in Leeuwarden. 'Wij hebben hen een aanbieding gedaan, maar die hebben ze afgewezen. Dus we gaan er vanuit dat die jongens naar een andere club vertrekken', zegt Keizer, die na dit seizoen hoofdtrainer van FC Emmen wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.