Saymak negeert interesse en blijft loyaal aan PEC

Reacties

Mustafa Saymak heeft een nieuw contract ondertekend bij PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder blijft daardoor tot medio 2018 in de Overijsselse hoofdstad.

Saymak negeert interesse en blijft loyaal aan PEC

Saymak kwam dit seizoen door een knieblessure nog geen minuut in actie voor PEC. Desondanks was er van diverse clubs belangstelling voor hem, maar hij besloot zijn aflopende contract in Zwolle te verlengen. 'Tijdens mijn revalidatie heeft PEC Zwolle het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat voelt zeker goed. Het is ook altijd mijn intentie geweest om de club niet transfervrij te verlaten. Ondanks de interesse van andere verenigingen', zegt Saymak op de clubsite.

'PEC Zwolle heeft me de afgelopen jaren veel gegeven en gebracht. Ik ben dan ook blij dat we er samen uit zijn gekomen', vervolgt de 22-jarige Saymak, die in het seizoen 2011/12 debuteerde voor PEC en sindsdien tot 92 competitieduels kwam, waarin hij zestien keer scoorde.

Zijn eerstvolgende duel laat volgens PEC-directeur Gerard Nijkamp nog wel even op zich wachten. 'Nu hij duidelijkheid heeft over zijn toekomst kan hij zich de komende maanden volledig richten op zijn herstel', stelt Nijkamp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.