Sassuolo bezorgt Inter en Mancini nieuwe domper

Reacties

Sassuolo heeft het slecht presterende Internazionale een nieuwe tik verkocht: 3-1. Door de overwinning passeert Sassuolo Inter, dat onder Roberto Mancini pas twee competitiewedstrijden won.

Sassuolo bezorgt Inter en Mancini nieuwe domper

Sinds Mancini op 14 november terugkeerde op het oude nest, is het er bij de Nerazzurri niet bepaald stabieler op geworden. Lange tijd werden alleen het Europa League-duel met Dnjepr Dnjepropetrovsk en de competitiewedstrijd tegen Chievo gewonnen. Het nieuwe kalenderjaar begon evenwel goed.

Remises op bezoek bij Juventus en Empoli, een competitiezege op Genoa en de bekeroverwinning tegen Sampdoria gaven de burger moed, maar daarna kwam de klad er weer wat in bij Inter. Na de thuisnederlaag tegen Torino van vorige week (0-1) was het verlies bij Sassuolo een tweede domper in korte tijd.

Simone Zaza zette de thuisploeg middels een fraai schot in de kruising (foto) na iets meer dan een kwartier al op 1-0. Nicola Sansone (rechts op de foto) troefde zijn ploeggenoot even later af met een prachtige knal die via de onderkant van de lat in het doel sloeg. In een hectische slotfase leek Inter zich nog bijna terug te knokken.

Maurco Icardi zorgde voor 2-1, waarna Sansone – voor een harde charge terwijl de bal al uit was – nog rood kreeg. In de eerste van zeven minuten blessuretijd werd het echter nog 3-1. Isaac Donkor kreeg zijn tweede geel bij een overtreding binnen het strafschopgebied op Zaza, Domenico Berardi benutte de strafschop. Door de overwinning stijgt Sassuolo voorlopig naar de achtste plaats, Internazionale zakt juist naar de twaalfde positie in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.