Sarpong kan nederlaag Sociedad niet voorkomen

Deportivo La Coruña heeft maandagavond dure punten in de strijd tegen degradatie veroverd. In eigen huis werd het bezoekende Real Sociedad verslagen met nipte cijfers: 2-1.

Riki was vijf minuten voor rust de maker van de openingstreffer. Hij trof doel met een knappe volley. Tien minuten na rust vergrootte Adrián de marge naar twee. De aanvaller schoof de bal langs doelman Claudio Bravo: 2-0.

Vlak na de entree van Jeffrey Sarpong (foto) – hij kwam na 62 minuten spelen binnen de lijnen – was het Imanol Agirretxe die de aansluitingstreffer produceerde. Verder liet de thuisploeg het echter niet meer komen.

Door de nipte overwinning stijgt Depor van de zestiende naar de dertiende positie in Spanje. Sociedad blijft met de negende plaats middenmoter. Foto: VI Images