Sarpong aast op een nieuw avontuur

Reacties

Jeffrey Sarpong gaat NAC Breda, ondanks een nog een jaar doorlopend contract, verlaten. De bij Ajax opgeleide speler heeft geen trek in het spelen in de Jupiler League en wil zijn verbintenis in het Rat Verlegh Stadion zelf afkopen. Dit bevestigt coach Robert Maaskant aan Voetbal International.

Sarpong aast op een nieuw avontuur

De 26-jarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, mikt op een nieuw avontuur. Vermoedelijk is dit in het buitenland. Sarpong staat sinds 2013 onder contract bij NAC, maar kon zich nooit ontpoppen tot een onomstreden kracht.

Sarpong kwam in zijn loopbaan ook uit voor NEC en de Spaanse clubs Real Sociedad en Hércules CF. Met het geld dat vrijkomt, hoopt NAC de selectie te versterken. Maaskant heeft zich ten doel gesteld om na een seizoen direct weer te promoveren met de Bredase club.

Interesse
Naast het vertrek van Sarpong is ook het afscheid van Adnane Tighadouini aanstaande. De aanvaller staat in de belangstelling van diverse Spaanse clubs, waarvan Málaga het meest concreet is. Ook Baniyas uit Abu Dhabi heeft een hernieuwd bod uitgebracht.

Intussen heeft Willem II nog steeds interesse in Erik Falkenburg, die in zijn contract een bepaling heeft staan dat hij transfervrij mag vertrekken bij NAC. De Tilburgers hikken vooralsnog evenwel aan tegen het salaris dat de Leidenaar verdient in Breda. Henrico Drost, die eerder te horen kreeg dat er voor hem geen contract meer in zit bij NAC, heeft van Maaskant het aanbod gehad om weer mee te gaan trainen. De verdediger heeft dit in overweging. De Bredase club is nog altijd op zoek naar verdedigers, met name voor de flanken. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.